2012 !!! I'm Coming !!! Dah Coming pon !! :DD





Assalamualaikum !!!
hye semua !!


Tsya nak buad wish sikit ! boleh tak ?? mestilah boleh kan ?? semua ade mulut nak wish  ! hehe 


HAPPY NEW YEAR 2012 !!!!


hahaha ! nak jerit kuat kuat tapy tak larat .. sebab banyak sangat jerit mase kat GENTING !! main bendaa tuh lha .. ini lhaa !! Gayyaatttt siottt ! haha


Okay ! 2012 ! azam baru ?? ape ?? sebenar nye benci jugak kalau ade orang tanye kat tanye .. sebab tak tahu azam ape ?? haha


(okayy japp ! nak pikir azam ape) :DD


Haaaa !!! dah dapat dah !! nihh nak buad list nihh ! tengok kat bawah !! :DD



  1. Belajar betol-betol untuk berjaya (biase)
  2. Takkan hampakan ibubapa tersayang (biase)
 hmmm .. dah lha ! tuh jer lha .. yang lain biar tsya jer yang pendam dalam hati dalam dalam !! hehe .. 


tsya nak bagitaw sesuatu nih .. tahun 2012 tsya tak boleh nak update sangat blog nih .. sebab tsya nak FOKUS (eccecechh !) .. tahu fokus untuk ape ?? untuk belajar lha ! parents tsya dah banyak berkorban demi tsya .. so tsya nak belajar rajin rajin (kalau rajin lha) untuk membangga kan papa dan mama tsya .. haaa !!!! dasat tak ? dasat tak ? muahaha .. :))


okay ! sampai disini sahaja !! 
byeeeeeeeeeeeee  !!


Sayang Anda Semua !! Muahxx :DD
Bila Mulut Berbicara , Hati Berkata-kata

1 comment:

Balqis Azhar said...

follow blog ini yaa :)

cantik blog ni..

selamat berblogging !

always support blog balqis taww :)

------> balqisazhar.blogspot.com

Copyright@Semua Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Natasya Suhana