Lucky Birthday Girl

Assalamualaikum :D
Haii semua !!!

Dah lame tsya tak ber-update-update kan ? Hee :D so mesti banyak story mory yang nak diceritakan . Yedokk ? Mwehehehe :3 

3 hari yang lepas , hari jadi tsya ! So , tak banyak sangat lah hadiah nye pun . Dalam 3-4 macam tu lah . Ni tsya LIST kan hadiah-hadiah yang tsya dapat . Tsya listkan bukan nak menunjuk k ? Just sharing kan kan ? Hee :D

Hadiah pertama : From - Mama and Papa
                                    #Skirt pink kaler maa xD
                                    #Baju warne putih xD Lawaaaaa 

Hadiah kedua : From - Acu and Pak Cu 
                                 # 2 cawan Hello Kitty xD Comellllll
                                 # Frame bentuk teddy bear xD Biruuuu 

Hadiah ketiga : From - Lee King Sheng (Budak kelas) ~Cina~
                                 #Lampu Lip Lap Lip Lap xD Bentuk kristallll

Hadiah keempat : From - Mak Ndak and Pak Ndak 
                                     # Jam warne pink xD mcm tau tau jer nak !

NEXTTTTTTTT ? Cehhh . hahahaha . Mintak pulak ! Hehe . Itu je yang tsya dapat . Kawan tsya nak bagi lagi sebenarnye , tapi diorang kate lepas Exam . Takde bajet konon nye :p hahaha . Sokay lah kawan ! Asalkan bagi tau , jangan tak bagi :D


That all for today . Nanti tsya update lagi ek ? Kepada sesiapa yang menyambut hari jadi dia harini , tsya nak ucapkan Happy Birthday :3 Semoga dipanjangkan umur and dimurahkan rezeki . Aminn ^^


                                                        Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Bila Mulut Berbicara , Hati Berkata-kata

3 comments:

aReLaN said...

lor,tak cakap awal2.kalau tak,mesti makin bertambah list hadiah tu.hehehe..papepon hepi belated bday.untung la ramai bagi present

rAIHan said...

sedapnya pavlova tuh~

ImiiSyaa said...

hahaha xD terima kasih ^^

Copyright@Semua Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Natasya Suhana